Woonaccessoire van Vt Wonen + DIY!

DSC_1565

Ik zocht wat leuks om boven de eetkamertafel te hangen. Maar wat…?! Na een paar avonden het internet te hebben afgestruind kwam ik een leuk muurornament van Vt Wonen tegen!

Vt Wonen muurornament

Hoewel boven de eetkamer eerst een spiegel hing, besloot ik om deze af te pakken. Tijd voor iets anders! Degene die me al een tijdje volgen weten wel dat ik het leuk vind om zo nu en dan wat te veranderen in het interieur. Ik had de spiegel afgepakt maar wist nog niet wat ik ervoor in de plaats wilde terughangen. Niets ophangen is geen optie want dan vind ik de muur veel te kaal. Uiteindelijk kwam ik bij een muurornament van Vt Wonen uit. Het muurornament is gemaakt van metaal en heeft een mooie quote: Make my day!

DSC_1568

Online bestellen

Toen ik eindelijk een leuke muurdecoratie had gevonden, bleek dat het bestellen nog niet zo makkelijk was. In veel webshops was de het product uitverkocht. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de webshop van Woonboulevard Poortvliet. Ik bestelde gelijk het product en had het binnen een paar dagen in huis!

Helaas…

Maar helaas gebeurde al waar ik bang voor was. Op de foto was het metaal zwart van kleur maar in de omschrijving stond de kleur ‘naturel’ vermeld. En inderdaad, in de doos zat een metaal/zilverkleurig muurornament en geen zwarte. Ontzettend jammer want deze kleur vond ik minder bij ons interieur passen. Na een paar mailwisselingen bleek dat de zwarte kleur niet meer leverbaar was. Even twijfelde ik om het product te retourneren, maar ik vond het muurornament zo leuk dat ik besloot zelf aan de slag te gaan!

DIY

DSC_1569

Bij de Action kocht ik een mat zwarte spuitbus en besloot een poging te wagen. Ik heb de voor en de achterkant twee keer gespoten. Geen druppels of vlekken, dus een hele geslaagde DIY! Nu heb ik dan toch mijn zwart muurornament! Hij hangt nog niet te pronken aan de muur (of ja te drogen aan de keldermuur), nog maar even extra goed laten drogen voor hij aan de witte muur in de woonkamer komt te hangen!

DSC_1576

Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Liefs, Manuela

 

2 Comments on Woonaccessoire van Vt Wonen + DIY!

 1. Simone
  13 mei 2017 at 14:01 (5 maanden ago)

  Wat een gaaf ding zeg. Heel leuk gedaan zo. Ik vind dat zwart ook mooier.

  Beantwoorden
 2. Mirella
  29 augustus 2017 at 22:56 (2 maanden ago)

  ik ben ook op zoek naar deze muurdeco. helaas nergens meer te vinden 🙁
  ik vind hem supergaaf geworden, dus mocht je ‘m ooit kwijt willen ;D

  Beantwoorden

Leave a Reply