Laat het zonnebrillen-weer maar komen!

DSC_1058

Buiten ligt de temperatuur nog onder het vriespunt ⛄  en verheug ik me al op de lente en de zomer! Heerlijk, die zon ☀! Dat maakt alles net dát stukje mooier? ! Hoewel de zon nog even op zich laat wachten, show ik jullie in dit artikel mijn nieuwe zonnebril!

Online zonnebril kopen

Online een zonnebril kopen… Iets wat ik tot voorheen niet zo snel zou doen. Want wat als de zonnebril niet past of me absoluut niet mooi staat…? Toch ben ik overstag gegaan! Onlangs werd ik benaderd door Cheapasszonnebrillen.nl ! Ik kreeg een leuke mail met een compliment over mijn blog (altijd leuk om te krijgen!), maar ook mocht ik een zonnebril naar keuze uitkiezen! ?

Screenshot_20170210-194241

Cheapasszonnebrillen.nl

Ik ging naar de webshop en kwam zoveel leuke en mooie zonnebrillen tegen! Lastig kiezen uit 150 verschillende zonnebrillen voor dames én heren! Maar uiteindelijk heb ik mijn keuze gemaakt 😉
Ik bestelde de zonnebril en had hem de dag erna al in huis?

Tip: Maak gebruik van de handige stapelkorting; 1 zonnebril voor € 8,95, 2 zonnebrillen voor € 16,- en voor elke volgende zonnebril betaal je slechts € 6,- !

Mijn nieuwe zonnebril

DSC_1051

Wat me gelijk opviel waren de namen van de zonnebrillen. Elke zonnebril heeft een unieke en ludieke naam die per zonnebril wordt toegelicht! Ik koos zelf voor de ‘Dé 2017’.

Je kunt het overdreven noemen om een zonnebril naar een jaar te noemen. Let wel, dat zijn enkel alleen de conservatievelingen onder ons die dat overdreven zouden vinden. We hebben al het beste van het jaar 2017 in één zonnebril gepropt. Jazeker in één zonnebril, dat het past. Comfort neusbruggetje, de nieuwste Leopard uitvoering én glazen waar je ogen gelukkig van worden. Oh ja, niet te vergeten de classic metalen pootjes. Kwaliteit is onze visie, dat zie je maar weer. Nu horen we diezelfde conservatievelingen denken: overdaad schaadt. Ja inderdaad, als je teveel Bossche bollen eet wel. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

_20170210_194348

Ik vind het een erg mooie en fijne zonnebril die goed zit en categorie 3 UV-bescherming biedt! Ideaal voor de felle zomerzon! ❤

Let the sun shine!

Kennen jullie deze webshop al? En verlangen jullie ook zo naar die heerlijke zon?

Liefs, Manuela

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cheapasszonnebrillen.nl

 

2 Comments on Laat het zonnebrillen-weer maar komen!

Leave a Reply